Meer rust in je hoofd

Gepubliceerd op 28 januari 2022 om 23:41

Coachtraject: Meer rust in je hoofd.

Het coachtraject omvat een intakegesprek, 2 coachgesprekken over Inzicht in Autisme, 4 coachgesprekken Rust bij Autisme en een evaluatiegesprek. Samen zijn dat 8 gesprekken van ongeveer een uur. De tijden en de locatie spreken we samen af. Hoewel de voorkeur altijd uitgaat naar een fysieke ontmoeting, heb ik ook ruime ervaring opgedaan met online coaching. Dus afstand en Corona maatregelen hoeven geen bezwaar te zijn.

Nadat je het traject gevolgd hebt ben je beter in staat om stress te herkennen en eerder in actie te komen waardoor stress niet zo hoog hoeft op te lopen. Je hebt een handleiding voor rust waar je, ook in de toekomst, steeds weer op terug kunt vallen. Na het doorlopen van een dit traject hebben mensen meer grip op hun leven, voelen zich meer zelfredzaam en kunnen beter functioneren, thuis en op hun werk.

Voor wie is dit coachtraject bedoelt?

· Je hebt een diagnose in het autistisch spectrum óf herkent je overduidelijk in autisme en bent bereid hierop te reflecteren.

· Je hebt een normale tot hoge begaafdheid.

· Je wilt meer inzicht in je autisme krijgen en leren hoe jij meer rust kunt ervaren.

· Je bent bereid om tijd, geld en energie te steken in de gesprekken en het verwerken en toepassen van de opgedane inzichten.


Ik ben een stress en burnout coach en ik ben dit jaar begonnen met een specialisatie op het coachen van mensen met autisme. Als ervaringsdeskundige heb ik ervaring op gedaan met mensen die autisme hebben. Toen ik de link legde tussen autisme en stress werd ik direct heel enthousiast. De meeste mensen die ik ken met autisme ervaren stress, dus er is heel veel te winnen wanneer je daar effectief mee om leert gaan.


Van mij kun je een betrokken, duidelijke en directe aanpak verwachten. Mijn nieuw verworven inzichten zal ik toepassen tijdens onze gesprekken.
Ik heb ervaring in de begeleiding van mensen. Tijdens de AutismeCoachOpleiding leer ik hoe ik mijn klanten met autisme nóg beter kan coachen met de autismespecifieke vaardigheden en methodieken. Bovendien heb ik een professionele toolkit tot mijn beschikking die volop mogelijkheden geeft af te stemmen op de klant en een optimale leerervaring geven. Op de achtergrond kan ik afstemmen met de trainer en andere autismecoaches in opleiding, zodat jij zo goed mogelijk wordt gecoacht naar meer rust.

Wat zijn de kosten?

De kosten van dit individuele coachtraject bedragen 350 euro, inclusief BTW. Je ontvangt hiervoor kwalitatief uitstekende coaching tegen een gereduceerd tarief. De ervaringen van klanten die eerder dit traject hebben gevolgd, zijn uitermate positief. Klanten die hier aan meededen hebben prachtige stappen gezet en zijn heel tevreden.

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur je contactgegevens naar gerie@progresiefcoaching en ik neem contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Voor wie is dit bedoeld?

Dit individuele coachtraject kan je veel opleveren. Toch zijn er een aantal zaken te noemen waarvan het beter is om op dit moment niet deel te nemen.

· Als je momenteel in een burnout zit en er nog geen zicht is op herstel.

· Als je een gecompliceerde hulpvraag hebt, waarbij veel hulpverlening is betrokken.

· Als je anderen verantwoordelijk houdt voor jouw stresslevel.

· Als je passief of mopperig bent en liever wacht tot stress overgaat.

· Als je niet wilt reflecteren op je eigen gedrag en niet wilt experimenteren met nieuw gedrag en andere manieren.

Dit levert het persoonlijk coachtraject je op:

· Meer inzicht in jouw autismekenmerken.

· Waaraan je merkt dat je stress ervaart.

· Wat precies de oorzaken van stress zijn.

· Hoe structuur je kan helpen naar meer rust.

· Hoe de balans in inspanning en ontspanning verbetert kan worden.

· Welke mogelijkheden je hebt om beter met prikkels om te gaan.

· Hoe je beter over stress en grenzen kunt communiceren.

· Hoe je kunt voorkomen dat je weer terugvalt in stresslevel.

Nadat je het traject gevolgd hebt ben je beter in staat om stress te herkennen en eerder in actie te komen waardoor stress niet zo hoog hoeft op te lopen. Je hebt een handleiding voor rust waar je, ook in de toekomst, steeds weer op terug kunt vallen. Na het doorlopen van een zodanig traject hebben mensen meer grip op hun leven, voelen zich meer zelfredzaam en kunnen beter functioneren, thuis en op hun werk.

Wil jij ook meer rust en minder stress?

Stuur me dan snel een bericht via https://www.progressiefcoaching.nl. Je krijgt dan binnen een paar dagen bericht over een mogelijk vervolg. Of mail naar gerie@progressiefcoaching.nl.
Er is beperkt plek, wil je hier graag voor in aanmerking komen, reageer dan snel.

Heb je eerst nog vragen? Laat het me weten.