Milton's secret

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 10:00

Gisterenavond heb ik de film Milton's Secret online bekeken.

Het is een film die in samenwerking met Eckhart Tolle tot stand gekomen is. De film behandeld veel aspecten die Eckhart Tolle behandeld in zijn boek: De kracht van het nu. De film beschrijft hoe we meestal in het verleden en in de toekomst leven, en voorbij gaan aan het nu. Terwijl de sleutel tot geluk ligt in het leven in het hier en nu. 

Het verhaal gaat over Milton, een jongen van bijna 12 jaar oud. Milton is onzeker over zijn ouders, blijven ze nog wel bij elkaar? Miltons moeder is vooral gericht op de toekomst, terwijl zijn vader vooral in het verleden leeft. Verder wordt Milton gepest door zijn buurjongen, terwijl zijn beste vriend niet in durft te grijpen. Dan komt opa logeren. Hij helpt Milton om de issues in zijn leven een plek te geven en meer in het nu te leven.

Op facebook was een actie van de makers van de film. Dit was tevens bedoeld om een cursus te promoten waarbij je spelenderwijs ervaringen op kunt doen met het opzij zetten van je ego en alle pijn die het ego je kan brengen en te leren om meer present te zijn in het heden, waar de dingen zijn zoals ze zijn. Na de film geven ze de gelegenheid om van een aanbieding gebruik te maken.

In ieder geval dit weekend is de film nog te bekijken via deze website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.